Parsa hurmasi kansan Satokausi-koulussa

Kaupallinen yhteistyö Food Market Herkku

Viime viikolla huippusuosituksi noussut Satokausi-koulu hurmasi uudistuneen Food Market Herkku Itiksen asiakkaita. Satokausikalenterin asiantuntijat maistattivat sesongin värikkäitä herkkuja, opettivat kasvisten käsittelyä ja inspiroivat jännittäviin makupareihin jo toista kertaa. Historian ensimmäinen Satokausi-koulu järjestettiin helmikuussa Herkku Tapiolassa, voit lukea tapahtumasta enemmän TÄÄLTÄ.

Tällä kertaa Satokausi-koulussa loistivat huhtikuun raikkaat kasvikset: sesongin maukkain vihreä vihannes parsa, makeaakin makeampi ananas sekä kirpsakka lime. Nämä kasviket yhdistettiin muun muassa savukalkkunaan, hapokkaaseen jogurttiin sekä täyteläiseen pecorinoon. Kaikki Satokausi-koulussa maisteltavana olevat keväiset makuparit löydät TÄÄLTÄ.

          

Uudistettu Herku Itis on ruoan ystävän ykköspaikka

Food Market Herkun uudistus valloittaa Suomea myymälä kerrallaan. Helsingin keskustan myymälän jälkeen vuorossa oli Herkku Tapiola ja nyt vuorostaan oli Herkku Itiksen vuoro. Voidaan siis sanoa, että kasvisten ystävät myös itäisemmällä puolella pääkaupunkiseutua löytävät nyt Satokausi-tuotteet helposti yhteen kerättynä.

Kaiken kaikkiaan Food Market Herkku Itiksessä näkyy edellisten myymälöiden uudistuksista tuttuja elementtejä entistä pidemmälle vietynä. Palvelutiskit tarjoavat raaka-aineita aina MSC-sertifioidusta kalasta Dry Aged -raakakypsennettyyn lihaan. Spice Bar -palvelun avulla palvelutiskistä valittuun raaka-aineeseen oman maun mukaisen maustemaailman veloituksetta. Tuorepuristamosta voi puristaa mehua pantillisiksi päivitettyihin pulloihin. Nopeisiin ja herkullisiin vaihtoehtoihin on satsattu: suositut roomalaistyyliset pizzat ja Beijing 8 -dumplingit löytyvät nyt Itiksestä. Itsepalvelukassat tekevät asioinnista entistäkin jouhevampaa

Kun Food Market Herkusta puhutaan, niin palvelutiskejä ei sovi unohtaa. Myös Herkku Itiksessä palvelutiskejä on metrikaupalla ja niistä kotikeittiöön kannattaakin napata kaikkea leivonnaisista valmiisiin ruokiin, leikkeleistä juustoihin ja lihasta kalaan.

Satokausi-koulussa maistettavana oli myös sesongin kalasta, siikasta, valmistettu hedelmäinen salaatti. Satokauden siikasalaatissa maistui muun muassa miniananas ja lime, lisäksi makua toivat tuoreet yrtit. Löydät salaatin reseptin TÄÄLTÄ.

Tällä kertaa Satokausi-koulussa yleisö innostui meidän laillamme erityisesti vihreästä parsasta, jota poimittiin ostoskoriin viikonlopun aikana kilotolkulla. Annoksia yhden tapahtumapäivän aikana maistatettiin yli 1100 kappaletta ja maistajien joukosta löytyi sekä kasvisten ystäviä, että epäilevämmin asiaan suhtautuvia.  Erään 10-vuotiaan Satokausi-koulun osallistujan sanoin: ”en ennen tykännyt parsasta, mutta nyt tykkään!”.

Tavoite saavutettu!

Löydät kaikki nämä Satokausi-kasvikset ja paljon muita sesongin vihanneksia, hedelmiä ja marjoja uudistuneen Food Market Herkun valikoimasta. Nappaa ostoskoriin samalla myös herkkuja myymälän muilta osastoilta ja rakenna upea aamiainen, lounas tai päivällinen niin arkeen kuin juhlaan.

Seuraa Food Market Herkkua Facebookissa ja Instagramissa, niin kuulet ensimmäisenä uutiset Suomen herkuimmasta ruokakaupasta. Pysy linjoilla myös Satokausikalenterin kanavissa, jaamme jatkossa reseptejä ja kilpailuja  Food Market Herkun satokauden kasvisten tiimoilta.

Satokauden herkullisimmat, ekologisimmat ja edullisimmat kasvikset helppolukuisessa kalenterissa. Reseptejä, vinkkejä ja inspiraatiota.

Tekijä: Satokausikalenteri

Satokauden herkullisimmat, ekologisimmat ja edullisimmat kasvikset helppolukuisessa kalenterissa. Reseptejä, vinkkejä ja inspiraatiota.